ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Βρίσκεστε μόλις ένα βήμα μακριά από το να μάθετε πώς να αυξήσετε τις κρατήσεις σας κατά 50%.

Βημα 1: Δες το Βιντεο

Περισσότερο από μια απλή εταιρεία...

Ας περάσουμε στα του θέματος. Είστε εδώ για ένα λόγο, και αυτός δεν είναι να διαβάσετε για το πόσο καλοί είμαστε.

Είστε εδώ επειδή θέλετε να αναπτύξετε το κέντρο αισθητικής σας

Είτε θέλετε να μάθετε τις δεξιότητες μάρκετινγκ για να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες είτε προτιμάτε κάποιον να το αναλάβει για εσάς, μπορούμε να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα: το κέντρο αισθητικής σας αξίζει περισσότερες κρατήσεις και καλύτερες πωλήσεις….

Ενδέχεται να μην γνωρίζουμε ακόμα τις μοναδικές σας προκλήσεις και στόχους, αλλά αυτό είναι στα πρόθυρα να αλλάξει. Κάνοντας κλικ στο κουμπί παρακάτω, μπορείτε να μοιραστείτε μαζί μας τις φιλοδοξίες, τις προκλήσεις και τους στόχους σας.

Μαζί θα καθορίσουμε την καλύτερη πορεία για την επιχείρησή σας και τον προϋπολογισμό σας κατά τη διάρκεια κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής τηλεφωνικής κλήσης. Ας πάρουμε το κέντρο αισθητικής σας στο επόμενο επίπεδο.

Η διαδρομή σας για να συνεργαστείτε μαζί μας...

Θα σας βοηθήσουμε να περάσετε από το 'η κράτησεις είναι εντάξει' σε 'χρειαζόμαστε περισσότερες καρέκλες για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση'

Model 1

ΒΗΜΑ 1

Consultation

Πρωτη Επαφη

Μια τηλεφωνική κλήση γνωριμίας για να εξερευνήσουμε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Αναμένετε επαγγελματισμό με μια πινελιά χιούμορ.

Σχεδιάζοντας το πλάνο σας

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας, θα αξιολογήσουμε αν μπορούμε να σας βοηθήσουμε να φτάσετε στους στόχους ανάπτυξής σας. Αν υπάρχει συμφωνία, θα σχεδιάσουμε ένα σαφές σχέδιο για τη συνέχεια. Αν όχι, θα είμαστε ειλικρινείς γι' αυτό. Όπως κι αν είναι, ας εκμεταλλευτούμε τον χρόνο μας μαζί και ίσως ακόμα και να γίνουμε φίλοι κατά τη διαδρομή...

ΒΗΜΑ 2

Συμβόλαια & Τιμολόγια

Πόσο Και Για Πόσο Διάστημα;

Αν φτάσουμε σε αυτό το στάδιο της συνεργασίας μας, πιθανώς να είναι στον ορίζοντα σημαντικές αλλαγές.

Για εσάς, αυτό σημαίνει προετοιμασία για τη διαχείριση μιας έντονης αύξησης κρατήσεων, ίσως περισσότερες από ποτέ πριν. Για εμάς, συνεπάγεται τη συστηματική εργασία για την ασφαλή εκτέλεση όλων των απαραίτητων καθηκόντων.

p.s. Αν η σκέψη να πληρώσετε για τις υπηρεσίες μας σας κάνει να διστάζετε, σκεφτείτε τι θα συμβεί αν δεν λάβετε τη βοήθειά μας.

ΒΗΜΑ 3

Δημιουργία καμπάνιας

Δημιουργία προφίλ πελατών, σχεδιασμός ανταγωνιστικών σχεδίων, σύνταξη κειμένων, δημιουργεια αποτελεσματικών συστημάτων, σχεδιασμός περιεχομένου, οργάνωση μάρκετινγκ, διαχείριση λογισμικού, ενσωμάτωση συστημάτων πωλήσεων, αυτοματοποίηση εκστρατειών SMS και email, ενσωμάτωση πίξελ και APIs. Μαζί μας ακόμα;

Πλέον δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα. Αυτός είναι ο λόγος που μας προσλάβατε, έτσι δεν είναι;

ΒΗΜΑ 4

Έναρξη και Διαχείριση

Αφού ολοκληρώσουμε την τέλεια καμπάνια για εσας, είμαστε έτοιμοι να αυξήσουμε τις πωλήσεις για το προϊόν ή την υπηρεσία σας.

Θα βελτιστοποιήσουμε και θα διαχειριστούμε τις καμπάνιες σας καθημερινά για να διασφαλίσουμε ότι η απόδοση των επενδύσεών (ROI) σας φαίνεται ξεκάθαρα στις μηνιαίες αναφορές.

Είναι υπέροχο, αν μπορούμε να το πούμε εμείς οι ίδιοι.

Τι
Περιλαμβάνει

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα

01

Facebook ads

Οι διαφημίσεις στο Facebook προσφέρουν έναν στοχευμένο τρόπο για τις τοπικές επιχειρήσεις να συνδεθούν με την κοινότητά τους. Με την προσαρμογή των διαφημίσεων σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, δημογραφικά και ενδιαφέροντα, οι επιχειρήσεις μπορούν να αυξήσουν την τοπική τους ορατότητα, να φέρουν πελάτες στο κατάστημά τους και να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα του brand τους. Αυτές οι διαφημίσεις παρέχουν μετρήσιμα αποτελέσματα, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να βελτιώσουν την προσέγγισή τους και να αλληλεπιδράσουν αποτελεσματικά με την τοπική κοινότητά.
02

Social media management

Η διαχείριση των κοινωνικών μέσων είναι η διαδικασία δημιουργίας, προγραμματισμού και ανάλυσης περιεχομένου στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Πρόκειται για την δημιουργία και τη διατήρηση μιας συνεπούς διαδικτυακής παρουσίας για να συνδεθείτε με το κοινό σας, να αυξήσετε την ορατότητα του brand σας και να επιτύχετε επιχειρηματικούς στόχους. Από τον στρατηγικό σχεδιασμό έως την αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους, είναι μια ολιστική προσέγγιση για την αποτελεσματική διαδικτυακή επικοινωνία και μάρκετινγκ.
03

Instagram ads

Οι διαφημίσεις στο Instagram προσφέρουν μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για τις επιχειρήσεις ώστε να κάνουν μια ουσιαστική εντύπωση στην πλατφόρμα. Με την προσαρμογή των διαφημίσεων με βάση τα δημογραφικά στοιχεία, τα ενδιαφέροντα και την οπτική απήχηση, οι επιχειρήσεις μπορούν να ενισχύσουν την παρουσία του brand τους, να αλληλεπιδράσουν με το κοινό τους και να επιτύχουν απτά αποτελέσματα.
04

Google ads

Το Google Ads είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την ακριβή στόχευση, επιτρέποντας στις επιχειρήσεις να στοχεύουν συγκεκριμένα κοινά με βάση τις αναζητήσεις, τα ενδιαφέροντα και τα δημογραφικά στοιχεία. Αυξήστε την ορατότητά σας στο Google εμφανιζόμενοι σε σχετικές αναζητήσεις και επεκτείνετε την απήχησή σας μέσω του Δικτύου, προβάλλοντας διαφημίσεις σε διάφορους ιστότοπους. Εφαρμόστε στρατηγικές που εστιάζουν στις μετατροπές και χρησιμοποιήστε αναλύσεις για να μετρήσετε την απόδοση των καμπανιών και να βελτιστοποιήσετε για καλύτερα αποτελέσματα.
05

Youtube ads

Οι διαφημίσεις στο YouTube προσφέρουν έναν οπτικά εντυπωσιακό τρόπο για να φτάσετε σε ένα ευρύ κοινό μέσω βίντεο. Δημιουργήστε ελκυστικές διαφημίσεις που προβάλλουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας και αξιοποιήστε την εκτεταμένη εμβέλεια του YouTube. Προσαρμόστε τις καμπάνιες σας για συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και συμπεριφορές προβολής για να μεγιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση και να επιτύχετε αποτελέσματα.
06

Tik tok ads

Οι διαφημίσεις στο TikTok προσφέρουν μια δυναμική προσέγγιση στο μάρκετινγκ, αξιοποιώντας τη πλατφόρμα για βίντεο μικρής διάρκειας. Δημιουργήστε ελκυστικές και δημιουργικές διαφημίσεις που να απευθύνονται στη διαφορετική βάση χρηστών του TikTok, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα και την αλληλεπίδραση του brand σας. Αξιοποιήστε τη φύση της πλατφόρμας που εστιάζει στις τάσεις για να συμμετέχετε σε viral τάσεις και να συνδεθείτε με ένα νεανικό, εξαιρετικά αφοσιωμένο κοινό.

Βήμα 2: Προγραμματίστε την Δωρεάν Κλήση Για Την Επιχείρησή σας

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ

4 My Ride

Riki Dalal

Work products

24/7 CarWash

Olympian Mortage

Fix it London

Elena Alcasa - Laser services

The Lou effect

*Οι φόροι περιλαμβάνονται στις παραπάνω τιμές.

 

Frequently Asked Questions

Περιμένετε μια μεταμορφωτική αύξηση στις κρατήσεις μέσα σε μόλις τρεις μήνες. Οι εξατομικευμένες στρατηγικές και οι στοχευμένες καμπάνιες μας έχουν σχεδιαστεί για να ανεβάσουν την επιχείρησή σας, στοχεύοντας σε μια εντυπωσιακή αύξηση άνω του 50% στις κρατήσεις. Ετοιμαστείτε να δείτε σημαντική ανάπτυξη και αυξημένη προβολή καθώς συνεργαζόμαστε για να προωθήσουμε την επιτυχία σας σε χρόνο ρεκόρ.

Μπορώ να εγγυηθώ ότι αν δεν μπορέσω να σας βοηθήσω να επιτύχετε το αποτέλεσμα, θα δυσκολευτείτε να βρείτε έναν μάρκετερ που μπορεί. Οι στρατηγικές μου για επιχειρήσεις επικεντρώνονται σε όλες τις σχετικές πλατφόρμες όπου οι πελάτες σας καταναλώνουν περιεχόμενο.

Ναι, τα πακέτα μας περιλαμβάνουν υπηρεσίες σχεδίασης γραφικών προκειμένου να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τη συνολική στρατηγική μάρκετινγκ σας. Η ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στη δημιουργία οπτικά καλλιτεχνικού περιεχομένου που αναδεικνύει το κοινό σας.

Για μια πιο εξατομικευμένη προσέγγιση, ενδέχεται να ζητήσουμε μικρά βίντεο ή οπτικά στοιχεία από το κατάστημά σας. Αυτό επιτρέπει στην ομάδα μας σχεδίασης να δημιουργήσει δημιουργικά που ενσωματώνονται αρμονικά με τη μοναδική ταυτότητα του brand σας.

Αν και δεν είναι απαραίτητος ένας ιστότοπος, η ύπαρξή του μπορεί να προσθέσει μια επαγγελματική πινελιά στις καμπάνιες μας και να ενισχύσει την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Συνιστούμε να λάβετε υπόψη τη δημιουργία ενός ιστότοπου για μια πιο ολοκληρωμένη στρατηγική μάρκετινγκ.

Φυσικά! Η Five Agendas προσφέρει ένα πολύ προσιτό πακέτο ιστοσελίδας για πελάτες που επιθυμούν να δημιουργήσουν ή να βελτιώσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο. Η ομάδα μας μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ιστοσελίδα που συμπληρώνει το brand σας και ευθυγραμμίζεται με τους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να κλείσετε μια τηλεφωνική συνάντηση με τον CEO μας. Δίνουμε προτεραιότητα σε μια εξατομικευμένη προσέγγιση και ποτέ δεν αποδεχόμαστε οποιαδήποτε επιχείρηση χωρίς μια αρχική τηλεφωνική συνάντηση. Αυτό εξασφαλίζει ότι ευθυγραμμιζόμαστε με τους στόχους σας και ότι οι στρατηγικές μας προσαρμόζονται για να βοηθήσουν την επιχείρησή σας να ευδοκιμήσει. Πιστεύουμε ότι μια συνεργατική συζήτηση είναι το πρώτο βήμα προς μια επιτυχημένη συνεργασία. Κλείστε μια συνάντηση μαζί μας και ας συζητήσουμε πώς οι υπηρεσίες μας μπορούν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Η κλήση είναι απλή. Απλώς κάντε κλικ στο κουμπί "Προγραμματισμός Κλήσης" παρακάτω ή συμπληρώστε τη φόρμα, και η ομάδα μας θα προσπαθήσει να επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εκτιμούμε την άμεση επικοινωνία και ανυπομονούμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να αναδείξουμε την επιχείρησή σας.