ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ

Έχετε Κέντρο Αισθητικής; Κομμωτήριο; Beauty Salon; Spa;

Θέλετε να αυξήσετε το πελατολόγιο και τις πωλήσεις σας; Μήπως σκέφτεστε να ανοίξετε ένα νέο υποκατάστημα; Να επεκτείνετε την γκάμα των υπηρεσιών σας;

Σε όποια από τις παραπάνω κατηγορίες και αν ανήκετε ένα είναι σίγουρο. Έχετε εισέλθει στον σωστό χώρο.

Εδώ θα μάθετε πώς να αυξήσετε τις κρατήσεις των πελατών τουλάχιστον κατά 50% μεγιστοποιώντας τα κέρδη σας σε ελάχιστο χρόνο και με το λιγότερο δυνατό κόστος.

Βημα 1: Δες το Βιντεο

Σχετικά Με Εμάς

Η αλήθεια είναι ότι είμαστε περισσότερο από μια απλή εταιρία…

Αλλά αντί να αφιερώσουμε μια ολόκληρη ενότητα για να σας μιλήσουμε για το πόσοι καλοί είμαστε εμείς προτιμάμε να επικεντρωθούμε σε εσάς και το πόσο καλύτεροι μπορείτε να γίνετε εσείς!

Προφανώς δεν είστε εδώ για εμάς αλλά για εσάς! Το ίδιο και εμείς!

Θέλετε να αναπτύξετε το Beauty Salon σας. Το ίδιο και εμείς!

Θέλετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Το ίδιο και εμείς!

Είτε λοιπόν επιδιώκετε να βελτιώσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητές σας στο marketing, είτε θέλετε να το αναλάβει αυτό κάποιος άλλος για εσάς, ο στόχος είναι ο ένας: το κέντρο αισθητικής σας να μεγαλώσει μέσα από περισσότερες κρατήσεις και τελικά μέσα από περισσότερες πωλήσεις.

Και μπορεί ακόμα να μην γνωρίζουμε τις ακριβείς επιδιώξεις σας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και τους μελλοντικούς σας στόχους, το σίγουρο είναι ότι αυτό μπορεί να αλλάξει με μία μόνο ΔΩΡΕΑΝ κλήση. 

Μέσα από την άμεση επικοινωνία με την ομάδα μας θα εξετάσουμε ΜΑΖΙ το πώς επιθυμείτε να δείτε την επιχείρησή σας στο άμεσο μέλλον, τα περιθώρια του προϋπολογισμού σας και τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε.

Έτσι θα καθορίσουμε παρέα την καλύτερη στρατηγική για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας.

Είστε μόνο μια ΔΩΡΕΑΝ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΛΗΣΗ μακριά για να πάτε το Beauty Salon σας στο επόμενο επίπεδο.

Η Διαδρομή Σας Προς Την Επιτυχία

Μέσα από τη συνεργασία μας θα περάσετε από το επίπεδο «οι κρατήσεις είναι απλά ικανοποιητικές» στο επίπεδο «χρειαζόμαστε περισσότερο χώρο για να ανταποκριθούμε στην αυξημένη ζήτηση». Η στρατηγική μας βασίζεται στα ακόλουθα … βήματα:

Model 1

ΒΗΜΑ 1

Συμβουλευτική

Πρωτη Επαφη

Μέσα από μια ΔΩΡΕΑΝ τηλεφωνική κλήση μαθαίνουμε τις προκλήσεις και τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Πάντα με υψηλό επαγγελματισμό αλλά και μια δόση χιούμορ…

Σχεδιασμός Προσωποποιημένης Στρατηγικής

Αφού κατανοήσουμε τις ανάγκες σας, θα εκτιμήσουμε αν όντως μπορούμε να σας βοηθήσουμε να κάνετε την αλλαγή. Με απόλυτη ειλικρίνεια θα σας προτείνουμε τις κατάλληλες λύσεις και αν συμφωνήσετε θα προχωρήσουμε στο σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής ανάπτυξης της επιχείρησής σας. Αν πάλι …δεν τα βρούμε, κανένα πρόβλημα! Άλλωστε δεν θα σας κοστίσει κάτι.

ΒΗΜΑ 2

Κοστολόγηση και Υπογραφή Συμβολαίου

Στο στάδιο αυτό εξειδικεύουμε και τιμολογούμε τις υπηρεσίες που θα σας παρέχουμε και επικυρώνουμε τη συμφωνία μας.

• Τι χρειάζεστε; • Για πόσο διάστημα; • Πόσο θα κοστίσει;

Θα έχετε μια πλήρη ανάλυση των ενεργειών που θα γίνουν από εμάς, τη διάρκεια που θα υλοποιούμε αυτές τις ενέργειες με αφοσίωση, το κόστος τους αλλά και τις αλλαγές που θα δείτε στο Beauty Salon σας άμεσα και στο μέλλον. Προσέξτε όμως γιατί και εσείς θα πρέπει να είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε αυτές τις αλλαγές. Περισσότερες κρατήσεις σας περιμένουν όπως και περισσότερες πωλήσεις.

ΒΗΜΑ 3

Δημιουργία καμπάνιας

Εδώ είναι που περνάμε σε δράση και δημιουργούμε μια στοχευμένη καμπάνια marketing στα μέτρα σας. Ενδεικτικά η καμπάνια αυτή περιλαμβάνει δημιουργία προφίλ πελατών, σύνταξη προωθητικών κειμένων και αναρτήσεων, διαχείριση του κατάλληλου λογισμικού, ενσωμάτωση συστημάτων πωλήσεων, αυτοματοποίηση εκστρατειών αποστολής SMS και emails, ενσωμάτωση pixel και APIs και άλλα τέτοια τεχνικά. Όλα σε μια καμπάνια!

Εσείς απλά καθίστε αναπαυτικά και ετοιμαστείτε να απολαύσετε την επιτυχία!

ΒΗΜΑ 4

Έναρξη και On-going Διαχείριση

Στο στάδιο αυτό εγκαινιάζουμε την δική σας καμπάνια και εσείς αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα. Μέσα από καθημερινή παρακολούθηση, επεμβαίνουμε και βελτιώνουμε όπου χρειάζεται την καμπάνια σας για να διασφαλίσουμε ότι τα λεφτά σας πιάνουν τόπο κάθε στιγμή και η απόδοση της επένδυσής σας (ROI) εμφανίζεται ξεκάθαρα στις μηνιαίες αναφορές μας.

Δεν είναι υπέροχο;

Τι Περιλαμβάνει
η Καμπάνια;

Για περιορισμένο χρονικό διάστημα

01

Facebook ads

Οι διαφημίσεις στο Facebook προσφέρουν έναν στοχευμένο τρόπο να συνδεθείτε με τους πελάτες σας (υφιστάμενους και δυνητικούς). Προσαρμόζοντάς τις σε συγκεκριμένες τοποθεσίες, ηλικίες, και ενδιαφέροντα, σας επιτρέπουν να αυξήσετε την παρουσία σας, την αναγνωρισιμότητα του brand σας και την πελατεία σας. Παρέχουν επίσης μετρήσιμα αποτελέσματα, προκειμένου να βελτιώσετε ακόμη περισσότερο την προσέγγισή σας και να αλληλεπιδράτε με την κοινότητά σας.
02

Social media management

Η παρουσία της επιχείρησής σας στα Social Media είναι σημαντική. Η διαχείριση των κοινωνικών δικτύων σημαίνει τον προγραμματισμό και την ανάλυση του περιεχομένου που «ανεβαίνει» σε αυτά. Πρόκειται για τη δημιουργία και τη διατήρηση μιας συνεπούς διαδικτυακής παρουσίας για να συνδεθείτε με το κοινό σας, να αυξήσετε την ορατότητα του brand σας και να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς σας στόχους. Από τον στρατηγικό σχεδιασμό έως την αλληλεπίδραση με τους ακόλουθους σας, προσφέρει μια ολιστική προσέγγιση για την αποτελεσματική διαδικτυακή επικοινωνία και το marketing.
03

Instagram ads

Οι διαφημίσεις στο Instagram προσφέρουν μια προσαρμοσμένη προσέγγιση για την επιχείρησή σαςμε σκοπό μια ουσιαστική παρουσία στην πλατφόρμα. Αναλύοντας και προσαρμόζοντάς τις σε δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και τάσεις, μπορείτε με τις διαφημίσεις στο Instagram να ενισχύσετε την απήχηση του brand σας, να αλληλοεπιδράσετε με το κοινό σας και επιτύχετε απτά αποτελέσματα.
04

Google ads

Οι διαφημίσεις στην Google αποτελούν ένα εξίσου ισχυρό εργαλείο για την ακριβή στόχευση των πελατών σας, επιτρέποντας σας να τους προσεγγίζετε με βάση τις αναζητήσεις, τα ενδιαφέροντα και τα δημογραφικά τους στοιχεία. Αυξάνουν την ορατότητα του brand σας στην Google εμφανίζοντάς σας σε σχετικές αναζητήσεις και προβάλλοντας διαφημίσεις σε διάφορα άλλα sites. Έτσι μπορούν να πετύχουν μετατροπή της διαφήμισης σε πώληση μετρώντας με ακρίβεια την απόδοσή τους και επιτρέποντας την περαιτέρω βελτιστοποίησή τους για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
05

Youtube ads

Οι διαφημίσεις στο YouTube προσφέρουν έναν οπτικά ελκυστικό τρόπο για να φτάσετε σε ένα ευρύ κοινό μέσω βίντεο. Μπορείτε να προβάλλετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες αξιοποιώντας την εκτεταμένη εμβέλεια του YouTube. Μπορείτε να προσαρμόστε τις διαφημίσεις σε κοινό με συγκεκριμένα δημογραφικά στοιχεία, ενδιαφέροντα και συμπεριφορές προβολής για να μεγιστοποιήσετε την αλληλεπίδραση και να επιτύχετε άμεσα αποτελέσματα.
06

Tik tok ads

Οι διαφημίσεις στο TikTok αποτελούν μια δυναμική προσέγγιση στο marketing, αξιοποιώντας τη πλατφόρμα αυτή για στοχευμένα βίντεο μικρής διάρκειας. Με τις ελκυστικές και δημιουργικές διαφημίσεις του, μπορείτε να απευθυνθείτε στην εναλλακτική βάση χρηστών του TikTok, ενισχύοντας την αναγνωρισιμότητα και την αλληλεπίδραση του brand σας. Αξιοποιώντας την ιδιαίτερη φύση της πλατφόρμας μπορείτε να εστιάζετε στις viral τάσεις που επικρατούν και συνδέεστε με ένα ενεργό, νεανικό και εξαιρετικά αφοσιωμένο κοινό.

Βήμα 2: Προγραμματίστε Σήμερα Κιόλας την ΔΩΡΕΑΝ Κλήση Για Την Ανάπτυξη Της Επιχείρησής Σας

Τι Λένε Για Εμάς Οι Πελάτες Μας

Οι Πρόσφατες Συνεργασίες Μας

4 My Ride

Riki Dalal

Work products

24/7 CarWash

Olympian Mortage

Fix it London

Elena Alcasa - Laser services

The Lou effect

*Οι φόροι και το διαφηστικό κόστος δεν περιλαμβάνονται στις παραπάνω τιμές.

 

Frequently Asked Questions

Να περιμένετε μια μεταμορφωτική αύξηση στις κρατήσεις σας μέσα σε μόλις 3 μήνες. Η εξατομικευμένη στρατηγική και η στοχευμένη καμπάνια μας σχεδιάζονται για να αναπτύξουν την επιχείρησή σας, να διευρύνουν την πελατεία σας και να σας οδηγήσουν στην εντυπωσιακή αύξηση της τάξης άνω του 50% στις κρατήσεις σας. Ετοιμαστείτε να δείτε σημαντική αύξηση του τζίρου σας και αυξημένη προβολή του brand σας σε χρόνο ρεκόρ!

Η αλήθεια είναι ότι μπορούμε να εγγυηθούμε πως αν δεν μπορέσουμε εμείς να σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, τότε δύσκολα θα βρείτε κάποιον που μπορεί. Η στρατηγική μας είναι ολιστική και επικεντρώνεται σε όλες τις πλατφόρμες που χρησιμοποιεί το κοινό για να καταναλώνει περιεχόμενο και να αλληλοεπιδρά.

Ναι, τα πακέτα μας περιλαμβάνουν και υπηρεσίες σχεδίασης γραφικών προκειμένου να συμπληρώσουν και να ενισχύσουν τη συνολική marketing στρατηγική σας. Η ομάδα μας είναι πλήρως αφοσιωμένη στη δημιουργία οπτικά καλλιτεχνικού και εντυπωσιακού περιεχομένου που αναδεικνύει το brand σας και προσελκύει το κοινό σας.

Πιθανά ναι. Για να σχεδιάσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα μια εξατομικευμένη στρατηγική στα μέτρα σας, ενδέχεται να ζητήσουμε μικρά βίντεο ή οπτικά στοιχεία από το κατάστημά σας. Αυτό θα μας επιτρέψει να δημιουργήσουμε δημιουργικά που αναδεικνύουν αρμονικά τη μοναδική ταυτότητα του brand σας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι απαραίτητο. Ωστόσο, η ύπαρξη ιστοσελίδας επιβάλλεται γιατί προσθέτει επαγγελματισμό στην εικόνα του brand σας και ενισχύει την παρουσία του στο διαδίκτυο. Αν δεν έχετε ήδη ιστοσελίδα, η συμβουλή μας είναι να δημιουργήσετε μια για να πετύχετε εκτός των άλλων και μια πιο ολοκληρωμένη στρατηγική marketing.

Φυσικά! Η Five Agendas μπορεί να καλύψει και αυτή την ανάγκη σας. Σας προσφέρει ένα πολύ προσιτό πακέτο δημιουργίας ή βελτίωσης website για εσάς που επιθυμείτε να εγκαινιάσετε ή να βελτιστοποιήσετε την παρουσία σας στο διαδίκτυο. Σε κάθε περίπτωση το brand σας θα ενισχυθεί και θα έρθετε ακόμη ένα βήμα κοντά στην επίτευξη των επιχειρηματικών σας στόχων.

Για να ξεκινήσετε, θα πρέπει να προγραμματίσετε μια τηλεφωνική επικοινωνία με τον CEO της επιχείρησής μας. Η φιλοσοφία μας είναι να κατανοήσουμε αρχικά σε βάθος τις ανάγκες και τις επιδιώξεις σας προκειμένου να στοχεύσουμε στη δημιουργία μιας εξατομικευμένης στρατηγικής. Ποτέ δεν αποδεχόμαστε κανέναν πελάτη χωρίς να προηγηθεί μια πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία. Αυτό μας επιτρέπει να ευθυγραμμιστούμε με τους στόχους σας και να φροντίσουμε ότι η καμπάνιες μας θα φέρουν απτά αποτελέσματα βοηθώντας την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί. Είμαστε ΜΑΖΙ σε αυτό και μια ειλικρινής συζήτηση είναι το πρώτο βήμα για μια επιτυχημένη συνεργασία. Κλείστε σήμερα κιόλας μια τηλεφωνική συνάντηση μαζί μας και δείτε πως οι υπηρεσίες μας μπορούν να πάνε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο!

Γρήγορα και Εύκολα. Απλά κάντε «κλικ» στο κουμπί "Αιτηθείτε Δωρεάν Κλήση» που ακολουθεί ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας το συντομότερο δυνατόν. Εκτιμούμε την άμεση επικοινωνία και ανυπομονούμε να συζητήσουμε πώς μπορούμε να συνεργαστούμε για να αναδείξουμε την επιχείρησή σας.